user_mobilelogo

If I had to choose one single flavor for a lifetime then Scopex would be a strong favourite ( Rod Hutchinson )


De basismix is een combinatie van vooral hoogwaardige ontsloten koolhydraten waar de nadruk ligt op een semi grove mix met een hoog percentage gemalen CLO birdfood.
De mix bestaat uit, naast CLO, ook uit eialbumine en eipoeder, gemalen tijgernoten, pindameel , getoaste mais en getoaste soja, melkproducten zoals het van de bakker afkomstige melkroompoeder en ook fokkomel ( een product wat veel in de veevoeder industrie wordt toegepast om kalveren ven extra vitamine en energie te voorzien) . Ook onze eigen vitamine en aminozuren premix ontbreekt niet. Qua vloeibare toevoegingen springt de HCFS er wel uit. HCFS staat voor High Corn Fructose Syrup en is een heel basele en extreem goed smakkende suikervloeistof. Middels een goede verhouding van ontsloten koolhydraten met een klein percentage LT vismeel streven we naar een goede voedingswaarde verhouding om de basis zo compleet mogelijke te maken. Ook lange termijn werking is daardoor een feit. Verder hebben we extra gemalen hennep zaad toegevoegd om het semi grove gedeelte te waarborgen. Zo ontstaat er een optimale verhouding tussen vloeibaar en vast met een grote voedingsstimulans en een prima verteringswaarde. Een all time favourite die het nog steeds opvallend goed doet. De Scopex flavour is op basis van een mengeling qua drager van Diacitin en IPA waardoor het oplossend vermogen wordt gecombineerd met de boter zoete geur en smaak . De Esther combinatie is origineel.


De Light versie is een eenvoudigere boilie met minder van de duurdere ingrediënten.
Oa eialbumine en de melkeiwitten zijn in een kleinere verhouding aanwezig dan in de HQ range.
Er wordt meer getoaste Soja en getoaste hennep en getoaste maismeel toegevoegd. Dit maakt de waterstabiliteit wat minder en ook vanuit de pure voedingswaarde qua balans is de samenstelling wat lichter te noemen. Het is echter nog steeds een acceptabele samenstelling die vooral in toepassings combinatie met de HQ van dezelfde soort strategische voordelen oplevert. De prijs maakt dan ook nog eens dat je gemiddelde kg prijs per voerbeurt flink omlaag kan. De light is ook gewoon op zichzelf inzetbaar. De vloeibare extracten in de Light zijn gelijk aan die in de HQ
In dit soort toepassingen van de Light en de HQ is de Endurance range uniek.
Leverbaar uit vrrd 20 mm kleur donker geel structuur medium grof.