user_mobilelogo

Een legendarische Fish mix versterkt met het kruidige Robin Red die zijn sporen in heel Europa heeft verdient. Wat velen vergeten is dat wat toen goed was en gretig werd geaccepteerd door de karper is nu nog steeds goed. 


De basismix is een combinatie van onder andere LT 999 en hoogwaardige ontsloten koolhydraten waar de nadruk ligt op een semi grove mix .
De mix bestaat uit, naast LT999, ook uit eialbumine en eipoeder, getoaste mais en getoaste soja, melkproducten zoals het van de bakker afkomstige melkroompoeder en ook fokkomel ( een product wat veel in de veevoeder industrie wordt toegepast om kalveren ven extra vitamine en energie te voorzien) . Ook onze eigen vitamine en aminozuren premix ontbreekt niet. Qua vloeibare toevoegingen is er ook nog wat extra fishy invloed uitgeoefend met behulp van een vloeibaar vis hydrolysaat . Middels een goede verhouding van ontsloten koolhydraten met een ruim percentage LT vismeel streven we naar een goede voedingswaarde verhouding om de basis zo compleet mogelijke te maken. Ook lange termijn werking is daardoor een feit. Verder hebben we extra gemalen hennep zaad toegevoegd om het semi grove gedeelte te waarborgen. Het roodkleurende en kruidige Robin Red van Haits is onmisbaar in deze superbol. Zo ontstaat er een optimale verhouding tussen en fishy en kruidige smaak die erg attractief is voor de karper. Een all time favourite die het nog steeds opvallend goed doet. De Garlic flavour is op basis van een mengeling qua drager van Diacitine en IPA waardoor het oplossend vermogen van IPA wordt gecombineerd met de knoflook achtige geur en smaak . Smaak boosten we met ook nog knoflook poeder.

De Light versie is een eenvoudigere boilie met minder van de duurdere ingrediënten.
Oa eialbumine en de melkeiwitten zijn in een kleinere verhouding aanwezig dan in de HQ range.
Er wordt meer getoaste Soja en getoaste hennep en getoaste maismeel toegevoegd. Dit maakt de waterstabiliteit wat minder en ook vanuit de pure voedingswaarde qua balans is de samenstelling wat lichter te noemen. Het is echter nog steeds een acceptabele samenstelling die vooral in toepassings combinatie met de HQ van dezelfde soort strategische voordelen oplevert. De prijs maakt dan ook nog eens dat je gemiddelde kg prijs per voerbeurt flink omlaag kan. De light is ook gewoon op zichzelf inzetbaar. De vloeibare extracten in de Light zijn gelijk aan die in de HQ In dit soort toepassingen van de Light en de HQ is de Endurance range uniek.