user_mobilelogo

Een boilie met een lichtbruine kleur omdat er geen gebruik is gemaakt van kleurstoffen en de kleur dus wordt bepaald door de basismix. Deze basismix is grof van structuur, dat houd in dat er behoorlijke dosis zaden in zit (birdfood). De zorgvuldig samengestelde hoeveelheden van ingrediënten in deze mix zorgen voor een verantwoorde vet/koolhydraten verhouding, wat vismeel, melkeiwitten, mineralenmix en wat secrets, zorgen voor het juiste totaalplaatje waarmee deze boilie zowel voedingtechnisch al vistechnisch geheel aan onze wensen en die van de karper voldoet. Goede vertering, redelijk snelle darm pasage. Juiste hardheid om selectiviteit te creëren en minimaal 12 uur aan de hair te blijven zitten.

De smaak, licht zoet verkregen door een unieke vloeibare natuurlijke suiker combinatie. De flavour is door onszelf samengesteld uit drie zoet smakende dragers welke goed water oplosbaar zijn en zich makkelijk verspreiden naar alle waterlagen. De geur doet een beetje denken aan Maple, vandaar zijn bijnaam “Sweet Maple” Niet zo sterk geurend, maar in combinatie met de unieke zoetstof geeft het de boilie een zachte lichte noot smaak, en ver op de achtergrond proef je nog wat van het vismeel.

De Light versie is een eenvoudigere boilie met minder van de duurdere ingrediënten.
Oa eialbumine en de melkeiwitten zijn in een kleinere verhouding aanwezig dan in de HQ range.
Er wordt meer getoaste Soja en getoaste hennep en getoaste maismeel toegevoegd. Dit maakt de waterstabiliteit wat minder en ook vanuit de pure voedingswaarde qua balans is de samenstelling wat lichter te noemen. Het is echter nog steeds een acceptabele samenstelling die vooral in toepassings combinatie met de HQ van dezelfde soort strategische voordelen oplevert. De prijs maakt dan ook nog eens dat je gemiddelde kg prijs per voerbeurt flink omlaag kan. De light is ook gewoon op zichzelf inzetbaar. De vloeibare extracten in de Light zijn gelijk aan die in de HQ
In dit soort toepassingen van de Light en de HQ is de Endurance range uniek.